Second opinion – nieuwe advocaat gezocht

Een juridisch geschil heeft vaak grote financiële maar ook mentale consequenties. Een betrouwbare advocaat waar u blindelings op kunt vertrouwen is dan van groot belang. Hoe vindt u een goede advocaat en wat te doen als u ontevreden bent over uw advocaat?

Advocatenkantoor Both hecht veel waarde aan een goede communicatie over de kosten van een juridisch geschil. Potentiële en bestaande cliënten krijgen een eerlijke inschatting van de te verwachten kosten. Procederen op basis van een vaste prijs of maximumprijs behoort tot de mogelijkheden.

Klik hier voor referenties van cliënten van Advocatenkantoor Both.

Advocatenkantoor Both is er trots op dat ook diverse particuliere en zakelijke cliënten met een rechtsbijstandsverzekering (zonder een beroep te doen op de rechtsbijstandsverzekering) zich door Advocatenkantoor Both laten bijstaan. Een brief van een advocatenkantoor maakt meer indruk dan een brief van een rechtsbijstandsverzekeraar. Bovendien geldt in ontslagzaken dat de advocaatkosten van ontslag bij een regeling vaak door de werkgever worden vergoed.

Wilt u vrijblijvend kennismaken met Advocatenkantoor Both of wilt u een second opinion over uw huidige advocaat? Neem contact op.