Profiel

Advocatenkantoor Both is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Het kantoor biedt creatieve oplossingen voor ogenschijnlijk onoplosbare juridische problemen. Advocatenkantoor Both is huisadvocaat voor een groot aantal ondernemers en heeft ook veel particuliere cliënten. Cliënten van Advocatenkantoor Both zijn tevreden over de betrokkenheid, eerlijke antwoorden en scherpe tarieven van eigenaar/ oprichter mr. Koen Both. Mond-tot-mondreclame is een belangrijke reden van de groei van het kantoor.

Visie/ werkwijze

“Kies voor Advocatenkantoor Both als u voor uw belangen wilt opkomen, ook als u dat eigenlijk al veel eerder had moeten doen”

Lees meer over de visie en werkwijze van Advocatenkantoor Both.

Reviews/ referenties

“Nadat ik vastliep in een web van juridische zaken, waar ik niet zelf meer uitkwam, heb ik veel aan Koen Both gehad. Een vakkundig advocaat, sympathiek, prettig in de omgang en meedenkend. Ik kon met een gerust hart alles uit handen geven, wat ik als zeer prettig ervaren heb. Koen heeft zich hard gemaakt voor mijn belangen, wat hem zeer goed gelukt is. Waarvoor mijn dank! ” Lees meer referenties.