Ontslag advocaat Utrecht

Heeft u een arbeidsconflict? Wordt u ontslagen? Welke gedreven en betrouwbare ontslagadvocaat moet u inschakelen?

Advocatenkantoor Both treedt op voor werkgevers en werknemers, is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en houdt kantoor in Amsterdam en Utrecht.

Cliënten van Advocatenkantoor Both zijn tevreden over de betrokkenheid, eerlijke antwoorden en scherpe tarieven van eigenaar/ oprichter mr. Koen Both. Vooral door mond-tot-mondreclame is de praktijk sterk gegroeid. Wij bieden creatieve oplossingen voor ogenschijnlijk onoplosbare juridische problemen.

Reviews/ referenties/ beoordelingen

“Nadat ik op mijn werk vastliep in een web van juridische zaken, waar ik niet zelf meer uitkwam, heb ik veel aan ontslag advocaat Koen Both gehad. Een vakkundig advocaat, sympathiek, prettig in de omgang en meedenkend. Ik kon met een gerust hart alles uit handen geven, wat ik als zeer prettig ervaren heb. Koen heeft zich hard gemaakt voor mijn belangen, wat hem zeer goed gelukt is.Waarvoor mijn dank! ”

Lees meer referenties. Zie ook: tips bij dreigend ontslag.

Op deze website vindt u door te scrollen over de menubalk of gebruik te maken van de zoekfunctie nog veel meer informatie over een groot aantal onderwerpen op het gebied van arbeidsrecht.

Wilt u kennismaken met de advocaten van Advocatenkantoor Both? Bel 030-30 30 059 (Utrecht) of 020-30 30 200 (Amsterdam). De advocaten zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tot 21.00 uur. U kunt ook het onderstaand formulier invullen of een e-mail sturen naar both@advocaatboth.nl voor juridisch advies over uw arbeidsconflict.