Advocaten Amsterdam Utrecht

Zoekt u een advocaat in Amsterdam en Utrecht?

Advocatenkantoor Both is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, arbeidsrecht en financieel recht en is de betrokken advocaat in Amsterdam en Utrecht (Vleuten). Het kantoor geeft zowel ondernemers als particulieren helder juridisch advies. Zodat u kunt blijven doen waarin u goed bent en een juridisch geschil niet uw leven gaat beheersen.

Het motto: de cliënt verder helpen

Doel van Advocatenkantoor Both is het helpen van de cliënt. Voor Advocatenkantoor Both bestaan geen standaardzaken: iedere cliënt heeft recht op maatwerk. In een eerste gesprek maakt u kennis met Mr Both, advocaat in Amsterdam en Utrecht (Vleuten). Met u wordt in kaart gebracht wat nu echt het probleem is en vooral wat u wilt bereiken. Mr. Both procedeert graag maar alleen als u daar baat bij heeft. Veel zaken kunnen buiten de rechter om worden opgelost. Indien u na het eerste kennismakingsgesprek niet met mr. Both verder wilt, wordt u voor het eerste gesprek niets in rekening gebracht. Uw belang telt.

En als het moet: procederen

Veel rechtspraak waarbij Advocatenkantoor Both betrokken was als advocaat van de winnende partij is gepubliceerd.

Uw vraag meteen stellen:

Visie/ werkwijze

Een vertrouwensrelatie met uw advocaat is essentieel. U moet op uw advocaat kunnen vertrouwen en de advocaat moet zich goed kunnen inleven in uw zaak.

“Kies voor Advocatenkantoor Both als u voor uw belangen wilt opkomen, ook als u dat eigenlijk al veel eerder had moeten doen”

Lees meer over de visie en werkwijze van Advocatenkantoor Both

 

Reviews/ referenties

“Nadat ik op mijn werk vastliep in een web van juridische zaken, waar ik niet zelf meer uitkwam, heb ik veel aan Koen Both gehad. Een vakkundig advocaat, sympathiek, prettig in de omgang en meedenkend. Ik kon met een gerust hart alles uit handen geven, wat ik als zeer prettig ervaren heb. Koen heeft zich hard gemaakt voor mijn belangen, wat hem zeer goed gelukt is. Waarvoor mijn dank! ” Lees meer referenties.

Advocatenkantoor Both is op de volgende manieren bereikbaar:

T 030-30 30 059 (Utrecht)
T 020-3030200 (Amsterdam)
E both@advocaatboth.nl

Correspondentieadres: Postbus 121, 3450 AC Vleuten

Utrecht (kantooradres en bespreeklocatie):
Middenburcht 136, 3452 MT Vleuten
(goed bereikbaar, gratis parkeergelegenheid)

Routebeschrijving Utrecht (Vleuten)

element_1-300x200

Amsterdam (bespreeklocatie): Daalwijkdreef 47, 1103 AD Amsterdam (goed bereikbaar, gratis parkeergelegenheid)

Routebeschrijving Amsterdam

Advocaat-Ontslagrecht-Amsterdam