Advocaat arbeidsrecht Vleuten – De Meern – ontslag

 

Beëindigingsovereenkomst of vaststellingsovereenkomst ontvangen?

Vaak begint een ontslagzaak met een voorstel van een werkgever om een beëindigingsovereenkomst of vaststellingsovereenkomst te tekenen. Als u een dergelijke overeenkomst ontvangt is het belangrijk dat u contact opneemt om advies in te winnen. U krijgt al in het eerste telefoongesprek een advies over de absolute do’s-and-don’ts in de contacten met uw werkgever. Advocatenkantoor Both heeft veel ervaring met het onderhandelen over vertrekregelingen. Voor het toetsen van overeenkomsten en het onderhandelen over een vertrekregeling zijn vaste prijzen en maximumprijzen mogelijk.

 

Advocaat Vleuten – gespecialiseerd in arbeidsrecht.

Dreigt er ontslag? Met 25 jaar ervaring in het arbeidsrecht is Advocatenkantoor Both hét adres als u een ontslag advocaat in Vleuten/ De Meern/ Utrecht – Leidsche Rijn zoekt. Advocatenkantoor Both adviseert en procedeert in zaken over ontslag en ontslagvergoedingen (transitievergoeding, billijke vergoeding, vergoeding wegens onregelmatige opzegging) en andere delen van het arbeidsrecht zoals: proeftijd, contracten voor bepaalde tijd, overgang van onderneming, cao, vakantiedagen, concurrentiebeding en relatiebeding.

Zoekt u een advocaat arbeidsrecht in Vleuten / Vleuterweide, Utrecht of in De Meern?

Een vertrouwensrelatie met uw advocaat is essentieel en daarom is het prettig als uw advocaat dichtbij is. U kunt altijd snel langskomen voor overleg. Bij Advocatenkantoor Both kunt u erop vertrouwen dat we ons inleven in uw zaak. Neem contact op met advocatenkantoor Both voor een nadere kennismaking.

Bespreking in Amsterdam of Utrecht- Vleuten – Vleuterweide

Advocatenkantoor Both is gevestigd in een modern en goed bereikbaar kantoor in Vleuten/ Vleuterweide met volop gratis parkeergelegenheid. Het kantoor is dus uitstekend bereikbaar voor werknemers en werkgevers uit heel Nederland. U kunt ook langskomen in Amsterdam of in Utrecht.

 

Visie/ werkwijze

Een vertrouwensrelatie met uw advocaat is essentieel. U moet op uw advocaat kunnen vertrouwen en de advocaat moet zich goed kunnen inleven in uw zaak.

“Kies voor Advocatenkantoor Both als u voor uw belangen wilt opkomen, ook als u dat eigenlijk al veel eerder had moeten doen”

Lees meer over de visie en werkwijze van Advocatenkantoor Both

 

Reviews/ referenties

“Nadat ik vastliep in een web van juridische zaken, waar ik niet zelf meer uitkwam, heb ik veel aan Koen Both gehad. Een vakkundig advocaat, sympathiek, prettig in de omgang en meedenkend. Ik kon met een gerust hart alles uit handen geven, wat ik als zeer prettig ervaren heb. Koen heeft zich hard gemaakt voor mijn belangen, wat hem zeer goed gelukt is. Waarvoor mijn dank! ”

” Lees meer referenties.

Advocatenkantoor Both is op de volgende manieren bereikbaar:

T 030-30 30 059 (Utrecht)
T 020-3030200 (Amsterdam)
E both@advocaatboth.nl

Correspondentieadres: Postbus 121, 3450 AC Vleuten

Utrecht (kantooradres en bespreeklocatie):
Middenburcht 136, 3452 MT Vleuten
(goed bereikbaar, gratis parkeergelegenheid)

Routebeschrijving Utrecht (Vleuten)

element_1-300x200

Amsterdam (bespreeklocatie): Daalwijkdreef 47, 1103 AD Amsterdam (goed bereikbaar, gratis parkeergelegenheid)

Routebeschrijving Amsterdam

Advocaat-Ontslagrecht-Amsterdam